Am de impartit cu voi cateva link-uri faine…

Inainte sa incep articolul, vreau sa recunosc fata de toti cititorii mei (cei imaginari si nu numai) ca eu nu stiu sa aleg titluri. Hence, titlul de cacat care “este”.

Pentru ca gasesc o multime de lucruri interesante pe net, am zis sa impart cateva si cu voi. Bine,asta daca nu ma urmariti pe Twitter, Facebook sau Google+ :D.
Asadar, am gasit un site care prezinta prin fotografii cateva destinatii de vis & romantice! >>Link<< Apoi, daca sunteti curiosi, asa, ca mine, o sa vedeti ca Global Grasshopper vine cu o multime de recomandari de tot felul. Restaurante bune si/sau fancy, hoteluri ieftine si cum sa te distrezi intr-un oras anume. Desigur, lista poate continua dar eu va recomand sa intrati pe site. It really makes you close your eyes and fill your heart with hopes!

Lonelyplanet.com e cam la fel. Adica ai multe tips&tricks despre cum sa descoperi un oras, sfaturi despre cum sa iti alegi locatia si din nou, recomandari de locuri de vizitat. Eu am dat initial de articolul 20 free attractions in London si apoi mi-am adus aminte putin de balaceala de asta vara, citind articolul asta “The world’s best secret islands“. Ma rog, nu vor mai fi la fel de secrete acum :)).

Last but not least, Tasty Kitchen este site-ul, sau unul dintre site-uri, pe care intru ca sa salivez, sa strang retete si sa le pun pe lista “de gatit cand o sa am cuptor” si … cam atat. Va recomand reteta asta . Dati click doar daca simtiti ca puteti face fata poftei. Vorba lu’ Bogdan :”nu stiu ce-o sa te faci tu cand o sa fii gravida”. O sa ma fac cat o vaca, asta e raspunsul. :))

Hmm, as putea sa fac asta mai des.

 

4 Replies to “Am de impartit cu voi cateva link-uri faine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.