Am fost aseara sa mananc la Hashtag Pub, un loc tare dragut si frumos amenajat de pe langa Obor. E chiar inainte de liceul Iulia Hasdeu, imediat ce treci de Obor. Pentru ca aveam pofta de o salata mi-am comandat un burger, ca sa nu imi pice greu(ț) inainte de somn(ic) (ma prostesc putin, iertati-ma!).
Dat fiind ca mie imi place mancarea “spicy”, aveam de ales intre:
  •  “El Guapo” – care are in consistenta lui “jalapenos”, neste ardei care pot fi iuti sau foarte iuti, moment in care mi se face frica de ei. Nu ma doare la iesire, HAHA (nu stiu de ce toata lumea crede ca e amuzanta cand face aceasta presupunere. Nu, nu toti suferim pe ambele gauri cand mancam iute!), dar as prefera sa imi mai simt limba si in restul serii. 
si
  • “The fire sauce” – care se lauda ca are un sos “fire”. Asta a fost alesul.
In josul meniului de burgeri iti mai ziceau oamenii astia ca daca dai 2 lei in plus, iti fac cartofiii prajti cu usturoi si parmezan sau iti dau wedges.
Cum n-am vrut sa ma porcesc, mi-am luat cartofi prajiti cu usturoi si parmezan.
Toate bune si frumoase, m-am dus la baie sa ma spal pe maini, au o  baie interesanta astia, pe stilul industrial, asa. N-au oglinda. Adica au, dar nu are sticla si in locul ei scrie “You look fine!”, which is true, cause you always do! si cam atat.
20161004_204357
Burgerul a fost … nu rau. Carnea a fost buna, condimentata potrivit, aromata, ROZ!!! ceea ce, nah, e de apreciat, ca nu mi-au servit-o ca la pub-ul ala din Brasov, de care nu mai vreau sa imi aduc aminte!, chifla ok (nu se sfarama, nu era prea multa). Ceapa nu era proaspata. Nu stiu cum se procedeaza in restaurante, nu vreau sa taie nimeni o ceapa special pentru mine, pe loc, si eventual sa mai verse si -o lacrima mica, dar asta era oxidata. Da, stiu. Meh.
20161004_204409
Sosul fire. Bai, sosul fire nu era fire. Sosul fire era un sos facut cel mai probabil in casa, dar sa moara bibi daca avea macar piper in el. Adica, boss, cand zici sos fire, nu ma astept sa imi spui “ketchup picant”, ma astept la mai mult decat niste mici intepaturi pe limba, sa simt ca macar ma inrosesc la fata. Nimic. Mort in papusoi. Cred ca data viitoare mi-l iau pe ala cu Jalapenos, daca ma doare, macar sa stiu de ce.
20161004_204404
Cartofii prajiti sunt niste cartofi congelati prajiti, peste care au pus niste branza ( cred ca parmezan), dar care nu aveau nici macar miros de usturoi. Gen … nu.
Salata aia e ca un banc sec. Scurt si bun. Partea proasta e ca e pusa intr-o chestie mica, mica, mica, din care te chinui sa o scoti si, ah, eu am mancat-o cu degetele, ca o doamna.
De baut mi-am luat un ceai, mare scofala. E un ceai. A fost cald.
Bottom line:
– nu ziceti ca aveti un sos “fire” daca nu e macar un pic picant. Gen, “sos facut in casa” suna chiar onest.
– burgerul a fost ok – carnea si castravetii murati v-o salvat!
– puneti in puii mei usturoi peste cartofii prajiti cu usturoi :)))
– nu am fost “calica” si am lasat bacsis.
Despre calicitatea mea, intr-un episod viitor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.