Ma tot invart pe interneti cautand sa cumpar niste condimente indiene. Nu stiu exact ce vreau, dar vreau amestecuri de genul: tikka masala, tandoori, garam masala. Stiu ca as putea sa mi le fac si eu acasa, dar trebuie sa stiu combinatia pentru fiecare, cat sa pun din fiecare ingredient asa ca am zis sa mi le comand. Yes, I’m lazy, what a surprise … spices
Toate bune si frumoase, dupa o simpla cautare pe google am ajuns pe urmatoarele site-uri: mirodenii.ro, herbalsana.ro & bazarulcumirodenii.ro. Sunt … confuza. Ma uit pe site, compar preturile (pentru aceleasi gramaje) si diferentele sunt destul de mari. Eu de unde stiu care-s mai bune? Nu le vreau pe alea mai ieftine, pentru ca e posibil sa fie niste prafuri colorate, dar pe de alta parte nici nu imi vine sa platesc o punguta de 50 de grame la pret dublu.

De exemplu, pe bazarulcumirodenii 30 de grame de Tandoori costa 5.1 lei si pe herbalsana.ro acesta costa 6 lei la o versiune de 100 de grame, adica pentru 33 de grame platesc 2 lei. You get my point.

Decid sa vad ce imi mai recomanda google si ajung la acest articol pe andie.ro care vine cu niste recomandari argumentate ( in care tind sa am incredere) de locuri si magazine online de unde sa ne cumparam condimente, indiene ori de care vreti voi.

Nu m-a dus capul sa imi dau seama ca prafurile sunt mai proaste (in timp) decat ingredientul inainte de a fi facut praf, dar are sens si, iata ca dupa ce voi da o raita printr-un magazin (nu Plafar, ca acolo sunt toate in pungi si parca as vrea sa gust din ele) de genul pukkafood(.ro) ca tot sunt la Piata Romana si-as putea da o fuga pana acolo. Si poate gasesc sa imi cumpar si o rasnita, daca tot sunt acolo.

Desigur, daca aveti alte recomandari si tips & tricks, nu ezitati sa imi spuneti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.