Filme

Stiu. Numele paginii suna f. banal da’m-am gandit ca totusi despre asta vreau sa fie. Cum is o zapacita, si nu prea mai stiu la ce filme vreau sa ma uit, ce filme am vazut, alea alea, am zis sa fac o pagina pe care sa o “reimprospatez”mereu.

Am pe lista urmatoarele filme (tineti cont ca e 3 jumate noaptea, nu mi le aduc aminte pi tati, deci o sa mai adaug)

1. Going the Distance (mi-a placut trailerul. ) Bine, se lanseaza in 2011 asa ca o sa ma uit la altele pana atunci. Da’il pun ca sa fie pe lista ca altfel uit. Ati inteles, da?

2. Centurion, despre care au scris Mondenii de la Monden.Info (ca sa fiu mai precisa, Cris) si despre care va spun drept, m-a facut curioasa. Plus ca sigur sigur o sa ii placa Liviei, deci vreau nu vreau o sa il vad. Dar vreau.

3. Filmele pe care le-am trecut aici. Adica: “The Switch” si “Just Wright”.

4. 123 S-a furat un tren. Am auzit lucruri bune despre el. De la Livia si nu numai.

5. G-Force – Comedie.

6. Inglourious Basterds. Da stiu, cum de nu l-am vazut pana acum. Mirobolant, super interesant, mare creatie. PArca vad ca n-o sa-mi placa. Dar o sa incerc. Is curioasa.

7. After. Life . Cica s-a lansat in Aprilie 2010. Trailer aici. Sa imi ziceti si mie, voi astia de l-ati vazut daca e ceva de capul lui. totusi are un mare plus: Joaca Liam Neeson. Eeeh?

8. The hurricane. Un singur nume, doua cuvinte: Denzel Washington.

9. Before Sunrise. Comedioara romantica.

10. The Joneses. Joaca Demi Moore si David Duchovny. Amandoi sunt frumosi si talentati. Tre sa imi placa. Bine, la fel am zis si la “Did You Hear About the Morgans? ” si la “The Bounty Hunter” dar poate asta nu o sa ma dezamageasca. Poate!

11. Leaves of Grass – Asta e cu Edward Norton. Baiatul asta e frumos, joaca bine, pana acum nu mi-a dat cu virgula la filmele lui.

12. M-a prins intr-un mare fel articolul asta de pe FilmeTari. Articolului ii zice “Top 10 ecranizari dupa Stephen King”. Traiasca, si anume, Marina. Din cauza articolului asta am inceput sa imi cumpar mai multe carti de Stephen King. Si intentionez sa vad filmele astea, mai ales ca acum se muta Livia la mine si ea e mare “gurmanda”de filme horror. Si fana dedicata Stephen King.
13. Marele Ecran m-a facut curioasa in legatura cu un thriller. Exam ii zice. Desigur, publicat de Ritchie (un alt barbat din blogosfera, de care sunt extrem de enamorada ;;) ).
14. Young People Fucking .
15. The Dark Knight. Exista o explicatie. Am incercat sa il vad, eram obosita si I fell asleep. My bad. A avut incasari mari, in consecinta o fi el bun de ceva, nu? (nu i-am mai pus link pt. ca e …zadarknait, da?)
16. Pineapple Express.
17. Taken.
18. Mr. Nobody. A scris Ritchie aici si m-a facut curioasa. Tot nu l-am iertat pentru treaba cu Cop Out, da’vorba aia “Gusturile nu se discuta!”

Revin.

One Reply to “Filme”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.