Atunci cand ești un om ce-si traieste mare parte din zi in online, ca mine,  ajungi sa privesti cu alti ochi branduri care cresc frumos si oamenii care ajuta la acest lucru.  Farmec ar fi cel mai bun exemplu pe care il pot da, pentru ca atat pe Twitter cat si pe Facebook articolele despre noile si de ce nu, vechile produse, sunt puse in valoare cu maiestrie de ambasadoarele de brand care ma indeamna prin cuvintele lor sa nu ma tem sa incerc produse noi, produse de care si ele s-au indragostit. La fel si atunci cand am ajutat-o pe Raluca (bine, eu cu filmatul si ea cu vorbitul :D) sa familiarizeze doamnele si domnisoarele cu viitoarea vedeta din posetele lor, Doina, cunoscuta si sub numele de Doinita (cel putin la noi in grup!), am simtit ca astfel imi e dat sa indragesc acest produs.

Ei bine, saptamana trecuta, la lansarea noii game Gerovital H3 Classic, am cunoscut-o in sfarsit pe Alina care-i la fel de amuzanta IRL precum e si pe interneti, si am avut ocazia sa ii ascult pe specialistii Farmec vorbind cu multa dragoste, pasiune si stiinta despre noile produse din gama Gerovital. 

Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este primul brand de produse antiîmbătrânire din lume. De-a lungul a mai bine de patru decenii, Gerovital H3 a ajutat generații de femei să-și pună în valoare frumusețea, fiind astăzi unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice, atât pe plan local, cât și la nivel internațional.
Reinventarea brandului indragit de milioane de femei din lumea intreaga are la baza un complex inovativ format din 3 ingrediente fundamentale (sau esentiale) ce formeaza complexul anti-age: Acidul Hialuronic, Vitamina E, Juvinity.

  • Acid Hialuronic, care asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie.
  • Vitamina E, care limitează stresului oxidativ, cauzat de acțiunea negativă a radicalilor liberi. Vitamina protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastina proprii pielii.
  • Juvinity, noul ingredient, supranumit și „Complexul tinereții” sau „Rezervorul de tinereţe îndelungată a pielii”, întârzie îmbătrânirea metabolică şi a nucleului celulelor și revigorează replicarea celulară.

La eveniment ne-a incantat auzul si privirea frumoasa Ramona Badescu, ambasadorul Farmec care ne-a spus, cu mana pe inima, ca produsele Gerovital sunt produsele ei preferate. Ei bine, la cum arata cred ca in curand o sa se transforme si in produsele mele preferate :)).

 

One Reply to “Lansarea Gerovital H3 Classic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.