Leapsa cu carte. La propriu!

La inceputul saptamanii am primit o leapsa de la Vlad Dulea, (leapsa initiata in cinstea Sinecto – Intruniriea oamenilor de Carte 2011) la care nu am raspuns pentru ca n-am avut inspiratie sa scriu. Nu-mi sta in fire sa scriu doar pentru ca trebuie, si simt ca daca nu pun si un strop de amuzament si suflet in ceea ce scriu, parca nu-s eu. Pana si posturile mele deprimante, tot au o glumita, un ceva.

Sincer va spun ca nu am rabdare sa citesc carti pe net. Si asa stau cu ochii holbati in monitor 10 ore pe zi, daca as ajunge acasa si mi-as lua laptopul in brate ca sa citesc ceva, cred ca ochii mei si-ar da demisia. (si asa port -3.5). Imi place sa dau paginile, imi place sa observ cat de mult am citit dintr-o carte, imi place sa ma trezesc cu cartea pe piept sau la marginea patului (pentru ca imi place sa citesc, macar putin, inainte sa adorm).

Pentru ca trebuie sa daruiesc o carte cuiva, aleg sa ii daruiesc lui Andrei Boghiu (za Etherfast, BECmedia guru and that’s it!) cartea “Concediaza-ti seful” scrisa de simpaticul Stefan Murgeanu. Cartea i-o daruiesc asa, la misto, pentru ca el e propriul lui sef, el taie si spanzura la el pe birou dar mai mult, pentru ca imi doresc foarte mult ca el sa mai scrie pe blog (cred ca sunt in stare sa fac si Cauza pe feisbuc). Si nu-mi pierd speranta nici cu cititul.

Daca ar fi sa daruiesc o carte, pe bune, i-as darui Matildei Rosu si negru” a lui Stendhal. De ce? Pentru ca pe fiica marchizului o cheama Mathilde :)).

Leapsa merge mai departe laaaaa, hmmm, nu prea mai stiu oameni prin blogosfera..asa-i cand lipsesti :D.

Dar, aleg oameni care-mi plac. David (pentru ca e printre putinii oameni care-mi spune Daniela [si-mi place!]), Mircea – pentru ca amandoi citim Hassel siiii… Oana, pentru ca sunt foarte curioasa ce o sa recomande!

6 Replies to “Leapsa cu carte. La propriu!

  1. Eu i-am citit cartea lui Stefan, si i-am trimis personal aprecierile.

    Pe de alta parte, am interzis angajatilor sa o citeasca. Pe mine nu ma concediaza nimeni 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.