Learning resides where you least expect it.

Ultima luna a fost pentru mine un fel de luna a inceputurilor si a schimbarilor in bine, ceea ce nu poate sa insemne decat ca s-au indreptat multe lucruri in viata mea. Si sunt schimbari in bine. TOATE. Bine, poate kilogramele usor in plus nu-s neaparat un lucru bun dar adevarul e ca nu mi-a placut niciodata sa fiu femeia snur (puteti sa lasati in comentarii continuarea!:)) )

Asadar, schimbarile sunt:

1. mi-am schimbat job-ul! Yay!!

2. Am mai vizitat o tara (bine asta nu se pune ca schimbare, dar e blogul meu si eu hotarasc ce scriu in articolele mele). Este vorba despre Turcia respectiv frumosul Istanbul. Va urma in curand si un articol despre acesta mini-vacanta. Plus poze. 🙂

3. Am inceput sa folosesc Instagram. Like, a lot. Nu trece zi, ploaie, floare, mancare, inghetata, etc. pe care sa nu imi vina sa o pozez. Urmariti-ma aici!

4. A fost luna in care am mancat tone de inghetata. Totul a inceput de la  nebunia Magnum Gold care m-a atins si pe mine si dupa care sunt literalmente  topita. Imi place mult stratul de ciocolata cu lapte (it’s real chocolate not that fake thing!!), imi place pelicula aurie care iti ramane usor si fin pe buze dupa ce o crantanesti si combinatia vanilie+caramel=LOVE. You have to try it. It’s Fabulous!

 

 

5. Am mancat atat de multe salate pe cat mi-am propus deoarece anul trecut am simtit ca a trecut primavara si eu nu am mancat destula salata…daca vreti sa ma verificati se vede pe instagram :)).

Ok, cred ca iar am vorbit prea mult despre mancare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.