Nu trebuie sa fie o competitie…

Intre romantici si amuzanti. Trebuie sa invatati unii de la altii!! 😀  *hint*hint*.

Mai fetelor, stim cu toate ca nu e de ajuns ca barbatul sa fie amuzant. Adica, e foarte fain cand te face sa razi si cand te face sa te simti in largul tau, dar sunt anumite senzatii si emotii pe care doar un barbat (chiar si usor romantic) le poate trezi in tine.

In schimb, am tendinta sa privesc barbatii romantici ca pe niste misteriosi. Au priviri galante, “speech-uri” (care, de cele mai multe ori sunt doar vorbe) care reusesc sa te faca sa te simti ca o printesa (chiar daca tu esti un soi de fetita cu chibrituri). Conteaza ca el iti da impresia ca TU in ochii lui esti vazuta ca o printesa! Hmm, acum imi dau seama cat de visatoare sunt.

Don’t get me wrong. Barbatul perfect trebuie sa fie o combinatie intre cei doi. Intr-o relatie, anumite probleme sunt rezolvate cu cate o glumita, cate un nerv dezghetat si alteori, o fraza dulce si care te unge la inima…face toata tensiunea sa dispara.

I-am propus mutarea impreuna, cu emotii, strangandu-i mana… Sa impartim acelasi pat si dimineata si seara! A acceptat imediat, si ea isi dorea asta. Mereu am fost pe acelasi gand, discutiile din priviri isi au si azi rostul si farmecul lor.
Dimineata, in timpul saptamanii, ea ma saruta inainte sa plece iar in weekend eu o trezesc cu cafeaua la pat.

Dragii mei, sustinerea mea merge catre Psaico si categoria romanticilor din competitia BlogJuan! In mare parte pentru ca citindu-i postarea imi tot ziceam “ah, ce dulce!”, “ah, si eu vreau asta!” “oh, daaaa”, pentru ca simte totul in doi. Last but not least, m-am regasit in povestea lui pentru ca de foarte multe ori ii spun iubitului meu ca sunt fericita si ca ceea ce transmit, este datorita lui!

Plus ca, nu imi prea plac chestiile cu lamaie…:P

3 Replies to “Nu trebuie sa fie o competitie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.