Noua campanie Zambeste Romania,  lansata astăzi de GSK Consumer Healthcare,  continua și anul acesta cu programe educationale  pe tema igienei orale,  dedicate consumatorilor și adresate copiilor,  părinților și educatorilor.

10606538_10204945014719770_3091508753954708110_n

Mesajul campaniei “Inspira România să zâmbească sănătos!”  va fi găzduit pe o platforma online și invita romanii sa înscrie idei și proiecte care pot ajuta la îmbunătățirea stării de sănătate orală.

La fel ca și în anii trecuți,  ne vom întâlni cu caravana națională “Rabla pentru periuța ta”,  în 6 orașe mari din tara: București,  Constanța,  Alba Iulia,  Galați,  Craiova și Timișoara.  🙂

De asemenea,  începând cu luna iunie, Zambeste România lansează programul prin care 1% din vânzarea produselor Aquafresh, Sensodyne și Paradontax va fi donat pentru tratamente stomatologice pentru copii din familii sărace.gsk_zambeste_romania_afis

Nu uitați,  pentru o mai buna igiena orala, trebuie sa urmați trei pași, simpli:

– periajul dinților de doua,  maxim trei ori pe zi

– vizita la dentist în mod regulat

– o dieta sănătoasă

PS: nu pot decat sa ma bucur ca fac parte din echipa GMP PR care, de 3 ani organizeaza campania Zambeste Romania si ca nu doar mesajul ci si actiunile noastre ajung la zeci de mii de oameni.

Romania, e timpul sa zambesti sanatos!

2 Replies to “O noua campanie Zambeste Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.