Din cand in cand mai prind cate un weekend in care chiar am timp sa am some “me time”. Asta inseamna ca am de ales intre:

  • o tolaneala strasnica pe canapea si un serial in fata
  • ies sa ma plimb sau sa alerg (mai nou) prin parc
  • o cosmetizare ca la carte adicatalea fac un mini spa la mine in casa. Baie cu spuma, aplicat masti & dat cu creme.

Ei bine, cand vine vorba despre masti si baie cu spuma, am descoperit locul ideal de unde sa le procur: Enrichlife. Pe langa faptul ca produsele lor sunt bune ( si am incercat cateva, o sa scriu mai jos despre ele) mi-a placut foarte mult viziunea lor si faptul ca simti ca in spatele site-ului sunt doua femei foarte atente la toate detaliile, incepand de la descrierea produselor pana la feedback-ul pe care primesc.

Eu am incercat pe pielea mea urmatoarele produse: masca de colagen pentru ochi, masca pentru indepartarea punctelor negre, burete konjac (pentru a iti curata tenul) si sare de baie .

Pentru ca in ultima vreme am tot testat cu prietena mea Cristina o multime de lucruri in studioul ei foto, am zis sa profitam si sa facem din testele mele o sedinta foto. Practic un before & after ca la carte.

Primul produs aplicat a fost masca de ochi cu colagen. Inainte de a aplica “patch-urile” cu colagen m-am demachiat ( cu toate astea inca se mai vede putin rimel in poze) si apoi le-am tinut pe piele in jur de 30 de minute. Ideea e ca ele se fac transparente si se usuca pe masura ce substanta activa se transfera din masca in piele. Efectele aceste masti sunt diminuarea ridurilor si pielea isi recapata un aspect ferm & elastic. Aceasta masca hraneste si hidrateaza in profunzime si, in plus, activeaza regenerarea celulara si echilibreaza pH-ul pielii. Mie mi-a placut si ca dupa ce am aplicat aceasta masca mi s-a parut ca pielea din jurul ochilor a devenit mai luminoasa.

Ce contin? Apa deionizata, colagen, extract de grau, acid hialuronic, suc de frunze de Aloe Barbadensis, enzime, vitamina A, C si E, aur 24 K.

Data viitoare continuam cu “Masca Pilaten” si buretele de fata Konjac.

One Reply to “#PeTestate – produsele EnrichLife”

  1. De mult timp imi doresc sa incerc genul asta de masca, mai sunt si acelea care ajuta la diminuarea pungilor de sub ochi. Cred c-o voi incerca chiar pe acesta, nu m-am mai rasfatat de mult 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.