Precum poate unii dintre voi au aflat de pe facebook-ul meu, am fost acum cam vreo 3 saptamani intr-un city break de 5 zile (plus inca 2 pe drum) in Dubrovnik. Ei bine, pentru ca drumul tinea undeva pe la 17 ore, incepusem sa imi fac oarecum griji daca ma gandeam la faptul ca telefonul personal n-are cea mai stralucita baterie. Si prin asta vreau sa spun ca ma tine bateria cam 14 ore. Adicatalea ajungeam la locul cu pricina si nu aveam de pe ce sa sun proprietarul sa coboare sa ne ia in primire.

Insa, un Dumnezeu acolo sus exista si asa se face ca am primit spre a testa o baterie portabila de la Genius Romania. Este vorba despre bateria portabila Genius ECO-u261 care este suuuper mica si draguta si care si-a facut treaba like a hero. Adica nu mi-am incarcat doar eu telefonul ci si prietenul meu.

genius 261

ECO-u261-Black-01-630x412

 

 

 

 

 

Ca si detalii tehnice, bateria are o putere de  2600 mAh, un beculet LED care iti arata cat s-a incarcat si din ce am observat eu se incarca foarte rapid + un cablu USB.

Cat am fost in Dubrovnik l-am folosit in fiecare zi. Il puneam seara la incarcat si ziua, dupa ce faceam zeci de poze (care mananca bateria unui smartphone) il foloseam eu ca sa imi incarc telefonul (de la 30% la 100% in cam o ora) si isi incarca si prietenul meu telefonul. Bine, el mai putin ca mine ca atunci cand esti in concediu nu prea stai 100 de ani la terase ca sa ti-l incarci, dar  in geanta statea linistit si sugea energie din asta micu’.

Dupa concediu l-am “testat” in oras. Fiind foarte mic si foarte usor chiar nu m-a deranjat in geanta, nu am simtit ca am ceva in plus dupa mine, dar atunci cand telefonul ma lasa la sfarsitul zilei, puteam sa il tin la incarcat in geanta, jumatate de ora pana ajungeam la o intalnire.

Adevarul e ca aveam si am in continuare nevoie de acest device in viata mea. Chiar daca am doua telefoane la mine (unul de munca si unul personal) nu prea poti sti niciodata cine vrea sa te sune sa iti dea vreo veste fix pe telefonul care e “pe moarte” si cum aceasta baterie e usoara, mica si foarte rapida te scoate repede din belele asa ca o recomand tuturor celor care se simt, ca si mine, incompleti fara telefon.

PS: eu l-am avut pe negru, dar daca voi vreti puteti sa il achizitionati si in alte culori 😀

116d6tg2131106

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.