Totul incepe cu “bai, arata cam dubios peretii astia, nu?” atunci cand vin prietenii in vizita. Ala e momentul in care iti dai seama ca ar cam trebui sa renovezi. Fie ca s-a asezat praful, fie ca s-a mai dus culoarea pe ici pe colo, insa dupa 3 – 4 ani, e necesar sa dai un suflu nou peretilor care te inconjoara.
De bine, de rau, atunci cand am cumparat apartamentul, el arata si inca este locuibil, dar atat culorile peretilor cat si culoarea mobilei, nu sunt chiar pe placul meu, daca intelegeti ce vreau sa spun.
Peretii din sufragerie si dormitor sunt un fel de peach prafuit (la propriu …) cu caramiziu pe alocuri. Ca o telenovela proasta a culorilor, if you were to ask me.
Pentru ca am tot scris, ba pe blog, ba pe facebook despre intamplarile cu casa, cei de la Duraziv m-au intrebat daca n-am nevoie de putin ajutor. Macar, asa, cat s-o iau din loc. M-am gandit putin, m-am scarpinat in cap si-am decretat: Da, domnule, #confruntareaculorilor (numele campaniei se potriveste de minune cu faptul ca la mine in sufragerie chiar se confruntau vreo 3 nuante …) e ce trebuie!
A trebuit, desigur, sa ma hotarasc si cum vreau sa arate sufrageria mea. Stiam ca vreau sa o transform intr-o camera luminoasa, asa ca nu mi-a fost greu sa decid ca 3 din 4 pereti sa fie albi si celalalt … ei bine, pentru celalalt ma gandisem eu la ceva mai fistichiu si aici au intrat pe fir cei de la Duraziv.
Acestea sunt paletele de culori pe care mi le-au dat si din care a trebuit sa aleg. Ia sa vad, ghiciti ce am ales? Va dau un hint: una dintre culori a fost “Gri subtil’ si celelalte sunt oarecum legate de aceasta. 20160509_122036
 Modelul pe care l-am ales este ​unul haios si jucaus. Mai lipseste doar sa ma apuc de treaba!
​Ordinea este urmaatoarea: dau peretii cu amorsa, las sa se usuce, aplic apoi 2 straturi de vopsea Luxens de la Duraziv ( dau unul, las sa se usuce, il dau pe al doilea, las sa se usuce) si apoi vom aplica modelul pe perete. ​
Iata cateva dintre modelele propuse initial. Voi ce model v-ati alege daca ar fi va doriti sa schimbati ceva in casuta voastra?
Sessions Untitled design
I am so excited about this si abia astept sa am casa cu fundu’ in sus pentru ca asta inseamna SCHIMBARE!!

3 Replies to “Renovarea casei – O confruntare. Part 1

  1. Si eu am un apartament de renovat (tocmai l-am cumparat, dar nu m-am mutat inca in el, ca e gol, trebuie sa-l iau de la zero). Eu pentru al meu m-am gandit la pereti in culori mai simple, deschise, neutre si mai multa culoare la mobila si accesorii.

    Insa imi plac foarte mult si modelele din pozele tale, tavanul ala cu dungi mai ales… poate-mi pastrez ideea asta totusi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.