Spune DA provocarii!

National Photographic isi provoaca mereu cursantii sa isi incerce cunostintele si aptitudinile fotografice, iar in aceasta vara dam o forma concreta ideilor noastre: Atelierele “Provocari fotografice pentru adulti”.

Pentru ca a sosit vara, va propunem o modalitate foarte dinamica si creativa de a va anima weekendurile petrecute in Bucuresti. La fiecare intalnire vom aborda o tematica noua si vom fotografia intr-un loc nou care sa va starneasca imaginatia. Atelierele sunt 100% practice, fiecare participant se bucura de atentia trainerului pe timpul fotografierii, iar la final oferim feedback asupra imaginilor realizate. Astfel intelegem cum sa potrivim cadrele si tehnicile in functie de subiectul ales. Va punem la dispozitie blende, trepiede, modele pentru portrete si multa voie buna.

Durata unui atelier este de 3 ore, programul este structurat astfel incat sa va ofere minim 2 ore de practica, restul timpului fiind alocat feedback-ului individual pentru fiecare  participant.

Fotografia alb/negru, peisajul, portretele, fotografia de obiect si fotojurnalismul sunt doar primele teme propuse pentru inceputul de vara … Iar in continuare pregatim tematici diverse astfel incat sa acoperim toata gama de gusturi. Tot ce va trebuie este aparatul foto cu acumulatorul incarcat la maxim, cardul gol si pofta de peripetie fotografica. 🙂

Sunt bineveniti la ateliere cei care au terminat un curs la National Photographic, cei care vor sa faca un “test-drive” inainte de a se inscrie la un curs, cat si cei care deja stapanesc notiunile de baza in fotografie si doresc sa isi testeze abilitatile invatand ceva nou. Iar partea cea mai frumoasa este ca nu este necesar sa participati consecutiv, va puteti alege intalnirile care se potrivesc cu gusturile si programul vostru. Pentru a va impartasi atmosfera de la ateliere, va invitam sa vedeti galeria de poze a cursantilor nostri.

Pentru mai multe detalii:  info@nationalphotographic.ro  /  nationalphotographic.ro

Va asteptam cu drag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.