Tu ce stii sa faci?

Cum stateam eu in seara asta in bucatarie si repetam (da, eu in timp ce spal vasele cant) mi-a venit o idee. Cum ar fi daca timp de o luna ar trebui sa ne castigam traiul facand ceva ce in mod obisnuit facem din pasiune. Cum ar fi… eu sa ma las de call-center si sa cant pentru o luna… fac un #painedinpasiune si ii dau inainte in fiecare seara
Pun pariu ca Auras ar deveni stand-up comediant pentru o luna. Nu de alta, da’se pricepe sa zica bancuri si sa faca misto de cele mai dubioase si bizare situatii. Cred ca Matilda putea primi bani (eu una as plati-o) ca sa faca mici bufnite briose si Simona ar deveni party planner (you got it in you girl…mai trebuie sa lucrezi la capitolul punctualitate, dar ai face treaba buna pe partea asta!).
Daca voi credeati ca glumesc tin sa va anunt ca nu glumesc. Chiar va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare:
Daca pentru o luna ar trebui sa faceti ceva la care va pricepeti, o luna sa uitati de PR, SM, Facebook, Twitter si sa faceti ceva practic, ce ar fi acel ceva?

Auras, Matilda, Simona? Incep cu voi ca imi sunteti dragi (plus ca Simona n-a mai scris de secole!!!).
Daca va place ideea… feel free to share!:)
PS: eu mi-as castiga existenta cantand. 😀

14 Replies to “Tu ce stii sa faci?

  1. @Andrei: nu mai. Ca si io ma pricep sa vorbesc la telefon. Ma refer la un hobby, ceva ce faci cu pasiune. 🙂 Get it?

  2. Heh… sper ca in maxim un an o sa incep sa castig bani facand exact ceea ce imi place. De fapt nu, in maxim un an sigur se va intampla asta, dar eu sper sa reusesc sa o fac mai devreme :D. Invat pentru a deveni make-up artist, si din fericire job-ul actual(de care n-as putea sa spun ca imi displace:) ) imi lasa suficient timp pentru a exersa.

  3. Eu nu pot capata nici un pachet de tigari din desen, dar sa traiesc o luna din asta :))

  4. Eu am multe pasiuni (descoperite si nedescoperite) incat as putea in decursul unui an, adica timp de 12 luni sa-mi castig painea facand lucruri diferite in fiecare luna (aplicand in fiecare luna una dintre pasiunile mele descoperite :-))

  5. @auras: as vrea sa-mi raspunzi pe blog bre. Si hai ca te bag in blogroll acum:P
    @KorinaMs: da bre, accesorii. Vrei sa te ajut?:D
    @Corina: mult, mult succes iti urez! Poate vrei sa faci practica si pe mine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.